Serviciile Noastre

O gama larga de servicii

Code Design - Serviciile Noastre Img

Code Design este o companie IT de top care se concentreaza pe dezvoltarea companiei dvs. cu diverse servicii

Code Design a oferit clientilor sai o gama larga de servicii legate de IT cu rezultate de-a lungul anilor

Servicii WordPress

WordPress este cel mai utilizat sistem de management al continutului (CMS) din lume.

Statisticile recente arata ca WordPress gazduieste peste 455 de milioane de site-uri web in 2020 cu o cota de piata de aproximativ 35% din toate site-urile din intreaga lume.

WordPress este o platforma populara open-source utilizata de un numar mare de dezvoltatori web, creatori de continut, specialisti in marketing digital, proprietari eCommerce si companii. Desi WordPress este gratuit de instalat si actualizat, este crucial sa alegeti o companie profesionista care sa utilizeze teme de inalta calitate, pluginuri si cele mai noi tehnologii web pentru a crea site-uri web puternice.

Servicii De Cloud Si Backup

Code Design ofera servicii Nas Cloud si Servicii Server pentru toate tipurile de afaceri

Desi metodele de afaceri au evoluat, stocarea datelor nu s-a schimbat in ultimii 20 de ani, cu exceptia generarii unei cantitati tot mai mari de date. Code Design va ofera un set de functii de inalta calitate pentru a scurta timpul necesar transferului de date de la NAS local la serverele la distanta sau cloud.

Serviciile de cloud NAS va permit sa extindeti sau sa reduceti gestionarea datelor fara solutii costisitoare bazate pe hardware. Cercetarile subliniaza ca timpul mediu pe care un angajat il foloseste pentru a cauta informatii este de 24 de ore in fiecare saptamana de lucru.

Adresa De Mail Personalizata

Peste 75% dintre consumatori considera ca e-mailurile personalizate sau e-mailurile bazate pe domeniu sunt un factor important pentru increderea intr-o afacere online 

Utilizarea adresei de e-mail generice poate afecta afacerea dvs. negativ. Nu inspira incredere in potentialii dvs. clienti. O adresa de e-mail generica va afecteaza autoritatea, credibilitatea si impactul negativ asupra profiturilor.

Desi mai mult de 35% dintre utilizatorii online cauta o companie prin recenziile clientilor, utilizarea unei adrese de e-mail personalizate va poate ajuta sa reusiti pe mai multe fronturi. Primele impresii sunt intotdeauna imperative pentru o afacere online. In timp ce un e-mail generic precum Yahoo si Gmail pare o solutie usoara pentru nevoile companiei dvs., nu inspira profesionalism.

Servicii Web Design

Exista peste 20 de milioane de site-uri eCommerce in intreaga lume si aproximativ 47.000 de magazine online clasate in Alexa in topul unui milion de site-uri web

Code Design are o echipa experimentata de profesionisti in design web care adopta o abordare personalizata si echilibrata a fiecarui proiect. Nu numai ca cream site-uri web atractive, ci ne concentram si pe solutii de succes pentru site-uri de afaceri. Code Design are un portofoliu web excelent care vorbeste de la sine si suntem gata sa va oferim referinte inainte de a ne angaja.

La Code Design, echipa noastra depune eforturi substantiale pentru a va intelege nisa, afacerea sau industria si obiectivele dvs. de marketing digital. Venim cu idei noi care conduc la un site web creativ, cu scopul de a va conecta cu publicul dvs.

Online Advertising

Cercetarile arata ca peste 66% dintre companii utilizeaza publicitatea online pentru a-si promova produsele si serviciile

Aproximativ 4,66 miliarde de persoane erau active pe internet, potrivit datelor Statista din octombrie 2020, iar aceasta reprezinta aproximativ 59% din populatia mondiala.

Ultimele rapoarte au evidentiat faptul ca 91% dintre utilizatori folosesc dispozitive mobile pentru a accesa internetul. Expertii de la Code Design cred ca restul de 34% din companii isi pierd timpul cand vine vorba de a nu utiliza strategii de publicitate si marketing online.

Publicitatea online este o componenta importanta a strategiei generale de marketing digital. Este crucial sa utilizati o varietate de canale pentru publicitatea online, inclusiv anunturi grafice, retele sociale, cautari platite si marketing de retargeting online. 

Servicii De On-Page SEO

Peste 70% dintre specialiștii în marketing digital consideră Search Engine Optimization (SEO) o strategie eficientă de marketing digital

Deși multe companii beneficiază de instrumentele de publicitate Google, 61% dintre specialiștii în marketing digital consideră ca on-page SEO și off-page SEO poate crește clasamentul și poate genera mai mult trafic către site-uri web.

On-page SEO este o strategie esențială pe care bloggerii, specialiști în marketing digital și întreprinderile o utilizează pentru a-și optimiza paginile web si pentru a îmbunătăți clasamentul site-urile lor. Pe lângă conținut de înaltă calitate și relevant, on-page SEO include optimizarea titlului, utilizarea / densitatea cuvintelor cheie, meta-descrierea, etichetele HTML și imaginile.

Experții noștri în SEO știu semnificația SEO pe pagină pentru succesul companiei dvs. și depunem eforturi fără precedent pentru a moderniza site-urile web în conformitate cu cele mai recente modificări algoritmice ale Google, Yahoo, Bing și alte motoare de căutare.

Servicii Programare Web

Programarea web este o parte importanta a oricarei strategii de marketing digital

Un site web bine dezvoltat ajuta o companie sa realizeze diverse strategii de marketing digital pentru a sprijini dezvoltarea afacerii. Avand o strategie pentru site-ul web, va permite sa prezentati si sa va promovati produsele si serviciile. De asemenea, ajuta la stabilirea autoritatii si credibilitatii ca afacere.

Cercetarile arata ca au existat peste 23 de milioane de dezvoltatori web la nivel mondial in 2018. Numarul va ajunge la 27,7 milioane pana in 2023. In 2020, existau mai mult de 537 milioane de site-uri web active, dar numarul dezvoltatorilor este de numai 23 de milioane.

Alegerea companiei potrivite de programare web este foarte importanta pentru a va imbunatati prezenta online, a va promova produsele, a atrage clienti si a creste rentabilitatea investitiei (ROI).

Compania noastra programeaza si dezvolta site-uri web de calitate, ideale pentru organizatii serioase si afaceri.

Promovare Pe Retele De Socializare

Statistici recente arata ca peste 50% din populatia mondiala foloseste site-uri de socializare

Site-urile de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter, Instagram si Pinterest, sunt platforme online populare pentru companii pentru a-si promova produsele si serviciile. Statistici recente arata ca peste 50% din populatia mondiala foloseste site-urile de socializare, cuprinzand peste 3,8 miliarde de oameni.

Aproximativ 79% dintre oamenii din SUA au profiluri de socializare. Datele statistice arata ca peste 90% dintre companiile din SUA utilizeaza site-uri de retele sociale in scopuri publicitare. Este esential sa angajati o companie cu experienta si reputatie pentru a va ajuta sa va desfasurati campaniile de marketing social sau de publicitate.

Code Design va ajuta sa ajungeti la un public larg, sa interactionati cu potentialii dvs. clienti si sa ii convertiti in clienti fideli. Code Design utilizeaza reclame Facebook, Instagram Ads, Pinterest Ads si alte platforme pentru a va spori gradul de cunoastere a marcii.

Expertii nostri creeaza strategii publicitare care ajuta companiile sa se angajeze cu publicul tinta pentru a genera potentiali clienti si vanzari.

Optimizare si intretinere

Orice site web trebuie sa fie actualizat, securizat si intretinut in mod adecvat

Fiecare persoana fizica, companie si afacere cunoaste semnificatia de a avea un site web bine structurat si bine intretinut. A avea un site web nu este suficient, deoarece poate deveni predispus la diverse probleme. Optimizarea, actualizarea si intretinerea regulata a site-ului dvs. web sunt esentiale pentru a va asigura ca ruleaza la capacitate maxima.

Code Design este o companie IT profesionala care ofera o gama larga de servicii web, inclusiv optimizarea si intretinerea site-urilor web. Echipa noastra de profesionisti calificati va intretine site-ul web si va asigura securitatea. 

Optimizare Si Intretinere Img