Despre Noi

Cateva cuvinte despre noi

Code Design - Despre Noi Img
Servicii De Inalta Calitate Img

Servicii de inalta calitate

Oferim companiilor de toate dimensiunile posibilitatea de a-si spori prezenta online la cele mai accesibile costuri 

De la start-up-uri la intreprinderi mici si mijlocii pana la companii multinationale, expertii nostri calificati si profesionisti va pot extinde piata de nisa si va pot ajuta sa ajungeti la publicul tinta, indiferent de locatie si diferentele de timp.

Angajarea Code Design este cel mai bun mod de a va atinge potentialii clienti, mentinand in acelasi timp o relatie sanatoasa cu clientii dvs. existenti. Clientii dvs. va vor gasi atat timp cat compania dvs. are o prezenta robusta online, iar Code Design are o echipa de experti care simplifica diferite aspecte ale afacerii dvs. De exemplu, de la design si dezvoltare web la marketing digital si servicii cloud 

Oferim o gama larga de marketing si promovare online

De multi ani, compania noastra a ajutat zeci de companii din intreaga lume sa isi atinga obiectivele

De multi ani, compania noastra a ajutat zeci de companii din intreaga lume sa isi atinga obiectivele. Code Design a oferit clientilor sai o gama larga de servicii legate de IT, cu o productivitate bazata pe rezultate de-a lungul anilor. Am ajutat companiile sa-si construiasca brandul si sa isi creasca profitabilitatea

0
Clienti Activi
0
Ani De Experienta
0
Echipa Noastra
0
Proiecte Executate

Optimizare Imbunatatita

Un site web bine optimizat este o cheie pentru succesul marcii dvs. pe internet. Cand utilizatorii navigheaza cu usurinta pe site-ul dvs. web, vor lua masuri, cum ar fi completarea formularelor, achizitiile de produse sau vor apela la servicii. Un site bine optimizat este direct proportional cu rezultate mai bune pentru afacerea dvs.

Code Design utilizeaza tactici tehnice si creative pentru a va imbunatati site-ul in mod holistic. Ne propunem sa imbunatatim optimizarea site-ului dvs. web pentru a va atinge obiectivul de afaceri. Site-ul dvs. web optimizat de o echipa de profesionisti de la Code Design inseamna ca consumatorul dvs. nu va sari de pe o pagina web. Ne asiguram ca site-ul dvs. web are un design usor de utilizat, o structura receptiva pentru mobil si o viteza imbunatatita. 

Code Design are multi ani de experienta in proiectare, dezvoltarea si optimizarea site-urilor clientilor prin diverse strategii de marketing digital. Acestea includ, dar nu se limiteaza la optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) si marketing de continut.